INFORMÁCIE: +421 911 121 441 +421 902 298 309


najkvalitnejší arganový olej

ARGANOVÝ OLEJ - KVALITA A CENA

ARGANOVÝ OLEJ - PRIAMY DOVOZ Z MAROKA

arganový olej

arganový olej a jeho certifikáty

arganový olej a potravinové rozbory

arganový olej

letný hit s arganovým olejom

Pravý 100% BIO arganový olej vhodný i pro těhotné ženy

arganový olej

BIO Arganový olej v nejvyšší kvalitě

Arganový olej na pleť, vrásky, nehty

arganový olej

ARGANOVÝ OLEJ NA VLASY

ARGANOVÝ OLEJ - SÚŤAŽ

100% arganový olej

 

arganový olej facebook

 

 

twitter arganový olej

 

Tuniakové farfale s hríbami a arganovým olejom

29.02.2012, 08:22, matus kerekes

• 500 gr farfal (cestovinové mašličky)
• 60 gr masla
• 1 lyžica kuchynského oleja,1 cibuľa,1 strúčik cesnaku-pretlačiť,120 gr hríbov
• 1 lyžička arganového oleja
• 250 gr sladkej smotany
• 450 gr tuniaka v konzerve
• 1 lyžica citronóvej šťavy
 


Uvaríme farfale, pokiaľ sa farfale varia pripravíme omáčku


Omáčka:

maslo a olej zohrejeme na hlbšej panvici, pridáme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak a pražíme do zmäknutia na slabom ohni, pridáme nakrájané hríby a pražíme ešte 2 min. Pridáme smotanu a dáme silnejší oheň nech zovrie. Potom zmenšíme oheň a necháme pomaly vrieť až do zhustnutia, stále miešame. Pridáme tuniaka pokvapkaného s arganovým olejom a citronovú šťavu, soľ, korenie podľa chuti a ešte trochu povaríme. Nakoniec omáčkou prelejeme cestoviny.
 

 
« Späť


Diskusia: "Tuniakové farfale s hríbami a arganovým olejom"
Dátum: Meno: Komentár:
- Žiadne komentáre -
Pridať komentár | Zobraziť všetky komentáre
arganový olej