Arganový olej, Šály, Šperky - ochrana osobných údajov

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201419631

 

Ochrana osobných údajov
Informácie podľa § 15 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov
v znení neskorších právnych predpisov

Vážený kupujúci,

za účelom vybavenia vašej objednávky potrebujeme Vaše osobné údaje. Tieto spracúvame v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne na vymedzený účel.


1. Prevádzkovateľ internetového obchodu


1) Prevádzkovateľom informačného systému je podnikateľom:


Obchodné meno: Orient House - Matúš Kerekeš
FO podnikateľ
č.ObU-BB-OZP1-2013/06035-2
č.živnostneského registra 620-34876
Sídlo: Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová
IČO: 47081929
DIČ: 1079353066
IČ DPH: nie som platcom DPH
email: objednavky@orienthouse.sk
tel.: +421/ 902 298 309 0911 121 441
Číslo účtu/bank account: 2921891433/1100 Tatra banka
IBAN: SK7611000000002921891433
SWIFT: TATR SK BX
(ďalej len „prevádzkovateľ“)

 

2. Účel spracúvania osobných údajov


1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje za účelom:
• uzatvorenia kúpnej zmluvy s kupujúcim prostredníctvom internetového obchodu www.orienthouse.sk alebo iným vhodným spôsobom a splnením si povinností vyplývajúcich z tejto zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• registrácie užívateľa,
• realizácie marketingových aktivít,


2) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich najmä na nasledovný účel:
• registrácia užívateľa na internetovej stránke,
• objednanie tovaru prostredníctvom internetového obchodu alebo iným vhodným spôsobom,
• potvrdenie objednávky,
• uzatvorenie kúpnej zmluvy,
• vystavenie daňového dokladu na zaplatenie kúpnej ceny za objednaný tovar v súlade so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov,
• dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe,
• evidencia kupujúcich na administratívne účely,
• evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• informovanie o novinkách, akciách a zľavách.

 

3. Zoznam spracúvaných osobných údajov


1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu uvedenom v príslušných právnych predpisoch, v zmluvách a iných dokumentoch prevádzkovateľa v rozsahu, v akom budú tieto osobné údaje poskytnuté prevádzkovateľovi na dokumentoch, listoch a oznámeniach, prípadne v telefonických hovoroch alebo elektronickej komunikácii medzi prevádzkovateľom a kupujúcim.


2) Prevádzkovateľ spracúva najmä nasledovné osobné údaje dotknutých osôb:
• meno,
• priezvisko,
• dodacia adresa,
• fakturačná adresa,
• telefónne číslo,
• e-mail,
• údaje o objednávkach,
• číslo bankového účtu.


3) V prípade ak prevádzkovateľ spracúva aj iné osobné údaje dotknutých osôb, ako sú uvedené v čl. 3 ods. 2) týchto podmienok spracúvania osobných údajov, spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy alebo zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

4. Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov


1) Prevádzkovateľ získava osobné údaje v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu cenu v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby.


2) Dotknutá osoba poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.


3) Dotknutá osoba berie na vedomie, že jej osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe za účelom splnenia povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.


4) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a z osobitných právnych predpisov.


5) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na marketingové účely so súhlasom dotknutej osoby v súlade s § 11 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov na internetovej stránke www.orienthouse.sk alebo iným vhodným spôsobom. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu 10 rokov. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

 

5. Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov


1) Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov, prípadne na základe zmluvy podľa § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.


2) Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje o kupujúcich dopravcovi, za účelom dodania tovaru.


3) Prevádzkovateľ internetového obchodu sprístupňuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov, prípadne na základe zmluvy podľa § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

 

6. Zverejnenie osobných údajov


1) Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.


7. Poučenie o právach dotknutej osoby


1) Dotknutá osoba je oprávnená na základe písomnej žiadosti vyžadovať od prevádzkovateľa
a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod cit. zák.; pri vydaní rozhodnutia je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií,
c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,
d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby


2) Právo dotknutej osoby podľa odseku 1 písm. e) a f) cit. zák. možno obmedziť, len ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného zákona alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.


3) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči
a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo
c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu.


4) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) cit. zák. vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.


5) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3 cit. zák. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.


6) Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo
a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,
b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,
c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.


7) Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.


8) Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže uplatniť zákonný zástupca.


9) Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba.


10) Dotknutá osoba je povinná uviesť len pravdivé osobné údaje. Za nepravdivosť osobných údajov zodpovedá v zmysle § 16 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov ten, kto ich do informačného systému poskytol.

 

8. Zodpovednosť prevádzkovateľa


1) Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov tretou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia.


2) Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.

 

9. Záverečné ustanovenia


1) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov platia v znení uvedenom na stránkach internetového obchodu www.orienthouse.sk v deň odoslania objednávky kupujúcim.


2) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov sú vypracované advokátskou kanceláriou Lanikova Group, s.r.o. pre prevádzkovateľa internetového obchodu www.orienthouse.sk, pričom sú chránené v zmysle zákona 618/2003 Z. z. Autorský zákon v znení neskorších právnych predpisov. Bez súhlasu autora je zakázané toto autorské dielo akýmkoľvek spôsobom použiť, a to najmä, nie však výlučne, kopírovať, zverejňovať, meniť, upravovať, rozširovať a inak zneužívať.


Vypracovala: JUDr. Barbora Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária


Za správnosť: JUDr. Zdenka Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

arganový olej

arganovy olej

arganový olej z maroka

arganovým olejom

arganovy olej bio

prírodný arganový olej

bio arganový olej

certifikovaný arganový olej

marocký arganový olej

arganový olej na vlasy

arganový olej pre deti

arganový olej na vlasy

arganový olej pre zdravú starobu

arganový olej proti striám

darčekové balenie arganového oelja

arganový olej

arganovy olej

TOP PRODUKT - ARGANOVÝ OLEJ

arganový olej

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml - LIMITOVANÁ EDÍCIA

     Arganový olej kozmetický BIO 100ml + Arganový olej potravinársky...

    5/5

    100% ARGANIA SPINOSA KERNELL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml - LIMITOVANÁ EDÍCIA

     Arganový olej potravinársky 250ml  + Arganový olej kozmetický...

    5/5

    100% ARGANIA SPINOSA KERNELL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej - set 2ks

     2 ks arganového oleja podľa Vášho výberu, priamy dovoz z Maroka...

    5/5

    100% ARGANIA SPINOSA KERNELL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    50 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Šampón s pravým BIO arganovým olejom - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Šampón s pravým 100% BIO arganovým olejom priamo z Maroka 200ml +...

    5/5

    100% ARGANIA SPINOSA KERNELL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    21 €

    23 € Zľava 2 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Opunciový olej BIO 15ml - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Opunciový olej 15ml BIO v sklenenom obale s dávkovačom a krabičkou...

    5/5

    VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    54 €

    57 € Zľava 3 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml - Nášmu dieťatku "včielka"

    Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s dávkovačom a...

    5/5

    100% ARGANIA SPINOSA KERNELL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    28 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Marocká BIO sada

     Pravý 100% BIO arganový olej kozmetický 100 ml + pravý 100% BIO...

    5/5

    100% ARGANIA SPINOSA KERNELL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA A DARČEK ZDARMA

    108,30 €

    114 € Zľava 5,70 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

ARGANOVÝ OLEJ A PRODUKTY S BIO ARGANOVÝM OLEJOM KÚPITE U NAŠICH REGIONÁLNYCH MANAŽÉROV:

ZUZANA ŠTEFFEKOVÁ

regionálny manažér

BRATISLAVA

+421 (0) 908 285 369

www.eunike.sk

www.arganovyolej.sk

www.bioarganovyolej.sk

www.orienthouse.cz

www.pravyarganovyolej.cz

-------------------------  

MIROSLAVA FIŠANOVÁ

Šurany a okolie

+421 (0) 918 963 252

+421 (0) 948 422 077

www.bioarganovyolej.sk

www.arganovyolej.sk

www.pravyarganovyolej.sk

-------------------------

MICHAELA ČIEFOVÁ

Zvolen a okolie

+421 (0) 918 772 878

www.bioarganovyolej.sk

www.arganovyolej.sk

www.pravyarganovyolej.sk

-------------------------

PAVOL SKUBÍK

ŽILINA a okolie

+421 (0) 908 961 659

www.biolinka.sk 

www.arganovyolej.sk

www.bioarganovyolej.sk

www.pravyarganovyolej.cz

www.orienthouse.cz

------------------------- 

JAROSLAV KOVÁR

TRENĆÍN a okolie

+421 (0) 948 898 825

www.eunike.sk

www.bioarganovyolej.sk

www.pravyarganovyolej.sk

www.arganovyolej.sk

-------------------------

VIERA LETOVANCOVÁ

Trnava 

+421 (0) 908 847 691

www.bioarganovyolej.sk

www.arganovyolej.sk

www.pravyarganovyolej.sk

-------------------------

blog o arganovom oleji

naši partneri

arganový olej

arganový olej

arganový olej

arganový olej

arganový olej

NOVINKY

NOVINKY

Arganový olej kozmetický 3ks - cena 75 EUR a doprava zadarmo

bio arganolej

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie

×

arganový olej